ALV afgelast

Geplaatst op 15-11-2021  -  Categorie: Algemeen

Naar aanleidng van de strengere maatregelen die de regering vrijdag 12 november heeft afgekondigd, heeft het bestuur besloten de Algemene Ledenvergadering van woensdag 17 november af te gelasten. De afgelopen weken zijn de leden in de gelegenheid geweest de nodige vergaderstukken op te vragen. Daar is in beperkte mate gebruik van gemaakt. De vacature voor de zgn. zevende zetel inzake (leden)administratie is nu formeel ingevuld. De heer Johan Bosma had zich tijdig kandidaat gesteld. Er zijn geen andere kandidaten gemeld, waardoor hij officeel toetreedt tot het bestuur. Onze welgemeende felicitaties aan hem, waarbij het bestuur uitkijkt naar een vruchtbare samenwerking.

Joost van Poppel treedt na  een jarenlange bestuursperiode definitief terug als bestuurslid technische zaken. Het bestuur is hem veel dank verschuldigd voor zijn tomeloze inzet als ijsmeester en 'bewaker' van alle zaken die maar enigszins met renovatie, onderhoud en beheer te maken hadden. Na de jaarwisseling neemt het bestuur op informele wijze afscheid van hem. De vacante zetel blijft momenteel open staan; het bestuur hoopt op termijn deze belangrijke functie volwaardig in te vullen.

Op dit moment wordt druk gewerkt aan de vervanging van de luidsprekers op het terrein. Wanneer dat gerealiseerd is, kan het water worden binnengelaten. Tegelijkertijd wordt er achter de schermen hard gewerkt om de lidmaatschapskaarten tijdig verstuurd te krijgen. Het streven is er op gericht om die voor 5 december bij alle leden in de bus te stoppen. Vooralsnog wenst het bestuur alle leden een mooie, veilige en feestelijke decembermaand toe. Wellicht tot ziens op de ijsbaan!