Bestuurssamenstelling

Geplaatst op 15-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hans Maas

Joost van Poppel, bestuurslid technische zaken, heeft na de afgelaste ALV van november jl. besloten zijn bestuursfunctie na jarenlange inzet neer te leggen. Jammer dat zijn vertrek niet in aanwezigheid van de leden kon plaatsvinden. Het bestuur is Joost zeer erkentelijk voor zijn tomeloze inzet en zorg voor de baan, de opstallen en het machinepark. Het bestuur neemt binnenkort op informele, maar gepaste wijze afscheid van Joost.

De ontstane vacature is helaas nog niet ingevuld. Mocht u belangstelling voor deze functie hebben, neem dan via taairaterces.[antispam].@ijsvermaak.nl contact met het bestuur op. Technische zaken wordt trouwens door twee bestuursleden behartigd, Paul van Poppel is momenteel de verantwoordelijke bestuurder op technisch vlak.

Het bestuur is erg blij met de komst van Johan Bosma. Johan heeft enkele maanden geleden zijn belangstelling voor een bestuursfunctie kenbaar gemaakt. Het is de bedoeling dat Johan in de loop van dit verenigingsjaar de ledenadministratie van Pim Verheijen gaat overnemen. Een hele belangrijke taak die de nodige zorgvuldigheid en accuratesse vereist. Het bestuur wenst Johan in ieder geval veel succes en het nodige plezier toe!